FK Čukarički i dosadašnji šef stručnog štaba Gordan Petrić prekidaju saradnju

17. Dec

FK Čukarički i Gordan Petrić sporazumno su prekinuli poslovnu saradnju, a o imenovanju budućeg šefa stručnog štaba informisaćemo vas po završetku pregovora.

FK Čukarički je zahvalan gospodinu Gordanu Petriću, koji je na Banovo brdo došao 22. septembra 2016. godine u teškom momentu za klub i uspeo koliko je to bilo moguće da podigne plasman ekipe sa poslednjeg mesta na tabeli. Do njegovog dolaska odigrano je prvih devet kola domaćeg prvenstva i Čukarički je imao ukupno pet bodova. Pod vođstvom Petrića za nepuna tri meseca odigrano je još 12 prvenstvenih utakmica i ostvarene su četiri pobede, tri nerešena rezultata i pet utakmica je završeno porazom. Pobedu je upisao i na utakmici osminefinala Kupa Srbije protiv Javora, a pod vođstvom Petrića odigrana su još dva prijateljska meča protiv Rudara (Pljevlja) nerešeno i protiv Bežanijske kose smo pobedili.

Petrić će se medijima obratiti za nekoliko dana nakon povratka iz inostranstva o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti. Klub se ovim putem još jednom zahvaljuje Petriću na saradnji i uvek je dobrodošao kod nas.