Šarac i Petrić: Jako ući u utakmicu protiv Borca i pokazati da nema pada motiva
21. Apr


Čukarički na gostovanju Borcu iz Čačka treba da uđe agresivno i jako u utakmicu kao i protiv svakog drugog protivnika, slažu se pomoćni trener Dragan Šarac i golman beogradske ekipe Nikola Petrić, jer kako dodaju, treba igrom da se pokaže da nema pada motiva u ekipi.


"Očekuje nas utakmica protiv Borca koji se bori za opstanak. Pobedili su u prošlom kolu Rad na Banjici i sigurno će ući jako u ovu utakmicu da probaju da dođu do novih bodova. Isto tako i mi idemo u Čačak da probamo da napravimo dobru uvertiru pred Kup utakmicu protiv Zvezde. Ne treba da bude pada u našoj igri, fudbaleri su svi profesionalci i moraju da igraju što kvalitetnije. Šef traži od njih i u Čačku i na svakoj sledećoj utakmici bez obzira ko je protivnik da uđu jako i agresivno. Biće težak meč, Borac je iskusna ekipa i čvrsta, ima dobre igrače: Tiaga koji je igrao u Čukaričkom, Lazara Jovanovića brzo krilo, imaju Mihajlovića u špicu, iskusne igrače pozadi Draškovića i Janićevića.. Očekuje nas lošiji teren, ali nadigravaćemo se", naveo je Šarac na konferenciji za novinare u klubu.

Čukarički u 32. kolu Superlige Srbije gostuje Borcu iz Čačka u utakmici koja se igra u subotu 22. aprila od 17 časova.

Naš golman Nikola Petrić podseća da se na prethodnoj prvenstvenoj utakmici koju je naša ekipa odigrala protiv Borca u Čačku i pobedila nakon preokreta jasno videlo koliko je nezgodna protivnička ekipa."Oni se sad bore za opstanak, njima su potrebniji bodovi, ali i mi moramo da idemo da osvojimo što više bodova i nadam se dobrom rezultatu. Moramo da podignemo glave i pokažemo da nema pada motiva u ekipi".

Upitan o prethodnoj prvenstvenoj utakmici u kojoj je Čukarički poražen od Radnika kod kuće iako je imao mnogo dobrih prilka za gol, Petrić je rekao da je po prikazanoj igri trebala naša ekipa da pobedi i da "po ko zna koji put nisu imali sreće na domaćem terenu da osvoje bodove".